Меню сайту

Наше опитування
Звідки ви дізнались про наш сайт
Всього відповідей: 28

Друзі сайту
www.fonddobro.ru

Форма входу

Пошук

Архів записів

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.10.2024, 10:27

Головна » 2010 » Вересень » 13 » Новини з центрів духовно-морального виховання м. Умань Черкаської області
Новини з центрів духовно-морального виховання м. Умань Черкаської області
10:27
Милосердя й доброта, на них тримається людство. Ще з давньоруських часів благодійність була в традиціях нашого народу. Цілком природнім і закономірним вважалося допомогти знедоленому, нещасному , поділитися шматком хліба, дати притулок бездомному, захистити старість і немічність, порятувати хворого чи каліку , захистити скривдженого. Доброта і милосердя -багатоликі. Потреба в них повсякчасна і у 145 дітей- інвалідів шкільного віку нашого міста. Переважно це діти із різними хворобами. Такі діти потребують комплексної допомоги лікарів, педагогів-дефектологів, батьків і просто пересічних громадян. Дорослі, які працюють з ними, несуть велику відповідальність за їхній фізичний та духовний стан. Вони не забувають про те, що це діти зі своїм світом почуттів і думок, проблем і бажань, інтересів і домагань. 

Для таких дітей у нашому місті організовано Центр медико-соціальної та професійно-трудової реабілітації, де створено всі умови для поєднання навчально-виховного процесу з проведенням всіх необхідних лікувальних процедур та реабілітаційних заходів. Даний Центр – це заклад, який надає цілий комплекс реабілітаційних послуг дітям-інвалідам та здійснює професійне навчання робітничим професіям: оператор комп’ютерного набору, секретар-друкарка, швачка, квітникар-озеленювач. Навчальний процес учнів, що відвідують Центр, забезпечують вчителі навчально-виховного комплексу №7. Такі діти залучені до гурткової роботи в позашкільних навчальних закладах - центрах духовно-морального виховання юних уманчан. Для них організовуються конкурси, клубні години, тренінги, концерти, різні спортивні змагання. А у грудні проведено фестиваль дитячої творчості «Повір у себе». На свято були запрошені гості, які докладають багато зусиль для того, щоб таким дітям жилося радісніше й щасливіше. 

Це представники влади, друзі, спонсори. Саме вони нагороджували переможців, вручали подарунки. Всі вони - люди небайдужі, які мають велике добре серце.

Переглядів: 1012 | Додав: m_v_v | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz