Меню сайту

Наше опитування
Звідки ви дізнались про наш сайт
Всього відповідей: 28

Друзі сайту
www.fonddobro.ru

Форма входу

Пошук

Архів записів

Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 08:56

Головна » 2010 » Вересень » 13
Милосердя й доброта, на них тримається людство. Ще з давньоруських часів благодійність була в традиціях нашого народу. Цілком природнім і закономірним вважалося допомогти знедоленому, нещасному , поділитися шматком хліба, дати притулок бездомному, захистити старість і немічність, порятувати хворого чи каліку , захистити скривдженого. Доброта і милосердя -багатоликі. Потреба в них повсякчасна і у 145 дітей- інвалідів шкільного віку нашого міста. Переважно це діти із різними хворобами. Такі діти потребують комплексної допомоги лікарів, педагогів-дефектологів, батьків і просто пересічних громадян. Дорослі, які працюють з ними, несуть велику відповідальність за їхній фізичний та духовний стан. Вони не забувають про те, що це діти зі своїм світом почуттів і думок, проблем і бажань, інтересів і домагань. 

Для таких д ... Читати далі »
Переглядів: 999 | Додав: m_v_v | Дата: 13.09.2010 | Коментарі (0)

На берегу Черного моря в славном городе-герое Севастополе 50 лет тому назад было создано внешкольное учреждение – центр юношества и молодежи. Сегодня это многопрофильное учреждение, в кружках и секциях которого занимается более 800 детей и подростков. Центр привлекает к внешкольному образованию воспитанников, нуждающихся в социальной помощи и реабилитации, а так же детей из многодетных и малообеспеченных семей.
В период празднования юбилея Центра несколько вопросов к директору, отличнику образования Украины Дацюк Наталье Дмитриевне,.
Наталья Дмитриевна, какие направления в работе Центра сегодня актуальны?
nullНа протяжении последних лет актуальным является воспитание духовно-нравственной личности. По инициативе и при поддержке Всеукраинского фонда «Добро» на базе Центра был создан о ... Читати далі »
Переглядів: 1736 | Додав: m_v_v | Дата: 13.09.2010 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz