Меню сайту

Наше опитування
Звідки ви дізнались про наш сайт
Всього відповідей: 28

Друзі сайту
www.fonddobro.ru

Форма входу

Пошук

Архів записів

Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 08:47

Головна » 2009 » Серпень » 20
Виконання програми міжнародної зміни «Співдружність. Діалог культур» пройшло успішно. Задоволення від сп і діти, і дорослі. В чому ж секрет такого діалогу – міжрегінального і міжнародного? В першу чергу, Всеукраїнським фондом «Добро» було чітко визначно мету щодо роботи протягом зміни з представниками різних регіонів України, Росії, Канади, Австралії, США. Адже у табір зїхалися представники центрів духовно-морального виховання, які створені у загальноосвітніх навчальних і позашкільних закладах. Для них був організований постійно діючий семінар, на заняттях якого кожен з них ділився досвідом роботи, презентував форми роботи з дітьми, педагогічним колективом, батьками, громадськістю міста чи району, проводив інтерактивні форми роботи – майстер-класи, тренінги, брав участь у засіданнях «круглих столів». 
   Організатори визначили актуальн «Центр духовно-морального виховання – важлива організаційно змістова структура Всеукраїнського фонду «Добро» у галузі гуманітарної освіти», «Плануван ... Читати далі »
Переглядів: 1027 | Додав: m_v_v | Дата: 20.08.2009 | Коментарі (0)

Вже другий рiк гостинна Чернiгiвська земля приймає делегацiю з Канади, Америки, Австралiї, Росiї та регіонів України. Ця подiя – мiжнародний молодiжний табiр «Спiвдружнiсть. Дiалог культур», організований із 3 по 14 липня цього року за iнiцiативи Всеукраїнського фонду «Добро» та за пiдтримки Чернiгiвської обласної державної адмiнiстрацiї в оздоровчому таборi «Електронiк» який розмiщений у мальовничому лiсi с. Снов,янка Чернiгiвської областi.
   У роботi мiжнародної змiни брали участь як зарубіжнi учасники так i керiвники та представники з регiональних Центрiв духовно-морального виховання iз рiзних куточкiв України: Севастополя, Днiпропетровська, Києва, Ужгорода, Iллiчiвська Одеської та Золотоношi Черкаської областей. Кожного дня проходили навчальнi семiнари, дiалоговi практикуми та «круглi столи» - iнтерактивнi форми спiлкування, якi сприяли успiшному розумінню питань формування цiлiсного духовного, патрiотичного свiту дiтей та молодi, залучення їх до надбань нацiональної та свiтово ... Читати далі »
Переглядів: 899 | Додав: m_v_v | Дата: 20.08.2009 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz